Home / Rijaliti Zadruga Uživo / 18+ MACA DISKRECIJA SE NAMESTILA BORI SANTANI: Vređala ga da je Ciganin, a sad su imali SE*S! (VIDEO)

18+ MACA DISKRECIJA SE NAMESTILA BORI SANTANI: Vređala ga da je Ciganin, a sad su imali SE*S! (VIDEO)

Od ljubavi do mržnje – i natrag! Tako se može opisati odnos starlete Senade Nurkić, poznatije kao Mace Diskrecije, i muzičara Bore Santane u rijalitiju “Zadruga”.

Bora se na početku takmičenja udvarao Maci, da bi ga bosanska starleta potom žestoko izvređala. Taj incident je prerastao u ozbiljan skandal, a jedan deo fanova “Zadruge” je tražio diskvalifikaciju za Diskreciju jer su smatrali da je vređala člana benda “Evrokrem barabe” na nacionalnoj osnovi.

– Ko će za tebe da glasa, bolan? Pa, ti si Cigan! Ima i dobrih Cigana, ne kažem. Ali priznaj da si Cigan i da si došao ovde da ciganišeš i prosiš ne bi li skupio nešto para – nekorektno je vređala Diskrecija.

– Ja sam Rom i time se ponosim, ali nikad nisam ni sanjao da će me neko zbog toga vređati. Maca mi je rekla da ima fanove, a da ja imam samo neke moje “siromašne Cigane” i da sam ja jedna obična Cigan*tura – odgovorio joj je Bora tada.

Međutim, izgleda da su sinoć oboje zaboravili na te teške reči. Maca i Bora su završili zajedno u krevetu. Nabrzinu su skinuli bubice sa sebe, a Nurkićeva je legla iza njega i isturila guzu. Potom je počela “akcija ispod jorgan planine”. Pogledajte i sami i procenite da li su to Santana i Diskrecija imali sinoć se*s. – SD


NECENZURISANO VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE (FB LINK)
Facebook komentari

Check Also

PIJANA DIVNA IMALA SE*S U SOBI! Prevarila Marka! (VIDEO)

Zadruga je sinoć bila veoma žestoka! Bilo je tu svega i svačega. Od e*otike do incidenata …