Luna Đogani je konačno ispunila svoju dugogodišnju želju da ugradi silikone. Ona je juče na jednoj privatnoj klinici, ugradila silikone, a sada je u periodu oporavka.

Luna kroz sve ovo nije prošla sama jer su joj podršku pružili Marko Miljković, njen dečko koji je izjavio da jedva čeka da pipne njene silikone I njena majka Anabela Atijas.

Anabela je snimila Lunu odmah nakon operacije I snimak su objavile na Instagramu, a mnoge je čudilo to što joj kao majka pruža podršku da ugradi silikone.

“Nisam imala ništa protiv Lunine odluke. Ona ima 23 godine, sama donosi odluke, a ako je to čini srećnom I ja sam srećna”, rekla je Anabela.

Psiholog Jovan Marić koji je jednom prilikom ugostio Anabelu u svojoj emisiji kaže da ona I Luna traže konstantnu pažnju.

“Nije im dosta medijske prisutnosti. Ako ih nema pet dana u medijima sa nekim skandalom, ništa nisu uradile. To je suština. Nikada ne bih preporučio silikone osobama koje nisu rađale I dojile, a koliko znam ta mala još nema dete”, rekao je Marić. – Alo

Možete nas pratiti na Facebooku i Instagramu

Comments

comments