Zerina Hećo, učesnica Zadruge, trenutno je u žiži interesovanja jer je fizički nasrnula na A. Subotić koja je uspela izbaciti iz takta čak dva puta. Osim što se o ovoj temi svakodnevno govori u ovom rijalitiju. U javnost je plasirana priča da je njena kćerka bolesna te da bi se Zerina u*ila da to zna.

VIDEO INTERVJU MOŽETE POGLEDATI OVDE (FB LINK)

Uistinu, jedino čime se ova dvadesetpetogodišnjakinja ponosi je njena kćerka Sarah koju je dobila u braku sa često spominjanim Rusmirom Hećom koji, pored Zerinine majke, brine o trogodišnjoj kćerkici. Dok mama ulazi iz rijalitija u rijaliti, Rusmir se trudi da ulepša detinjstvo svojoj princezi i da sakrije sve ono što joj majka javno radi.

Istina, mnogo manje bahanalija, scena se*a je napravila u aktuelnom rijalitiju nego u prošla dva, a njihova kćerka uskoro kreće u predškolsko, što njenog oca dodatno brine. Pita se kako će Sarah podneti sve te snimke se*a pred kamerama i sve što je radila kad za koju godinu upiše na youtube majkino ime i prezime.

Za nju je mama na poslu, a očajni otac više ne zna šta da uradi da svoje dete zaštiti od majkinih postupaka. Zerina ga odavno ne zanima, ističe, od onog momenta kad je podneo zahtev za razvod, ali dete je jedina i njegova najveća briga.

Jedva je govorio za naše kamere, oči su mu sve vrijeme bile pune suza, pa je pogled okretao na stranu, a sve jer je za njegovo dete, zbog majkinih ‘izleta’ stanje sve gore. – autor portal Senzacija

Facebook komentari