Kristina Kija Kockar, pobednica rijalitija Zadruga, a odnedavno i pevačica, oprobala se i u književnim vodama i – “uspela”!

Kijin prvenac “Moj potpis” predstavljen je na ovogodišnjem Sajmu knjiga i to baš tokom “Školskog dana”, kada su većina posetilaca srednjoškolci. Red njenih obožavalaca bio je formiran i pre samog podneva, kada je druženje sa autorkom bilo zakazano.

Kada je Kija stigla do štanda, salom se prolomio vrisak tinejdžerki, koje su sa svojim primerkom knjige u ruci strpljivo čekale svoje red da dobiju potpis rijaliti zvezde.

Međutim, ona je za MONDO istakla da njena knjiga nije namenjena njima…

“Nije za decu, po meni, iskreno i ja bih svoje dete sklonila sa strane. Iako tu nema nekih ne znam kakvih reči, ružnih”, rekla je ona i istakla šta misli o tome što deca “odlepe” kada je vide.

“Deca dođu i vrište, ‘jao Kija, Kija’, a ja uvek govorim da je moje dete i ja bih ga…Smirite se! Lepo je da priđeš, da se upoznaš, ali nema potrebe za takvim uzbuđenjem. Ja sam obična devojka.”

Proslavila se u rijalitiju, pa onda u muzičkim vodama, a sada i u književnosti, ali Kija ističe da se od svega toga najviše oseća kao pevačica. Iako je ovo njen prvi “izlet” u pisanje, ona insistira da je knjigu napisala sama.

“Potpuno sam sama. Naravno to prolazi lekturu, kao i svaka knjiga, ali naravno lektor ne može da menja ni suštinu, ni ono što sam želela da napišem”, istakla je ona i dodala:

“Većina ima predrasude prema ljudima koji dolaze iz rijalitija. Tu sam ja da, kako vreme odmiče, da pokušam da razbijem te predrasude.” – Mondo

LINK ZA PDF VERZIJU POGLEDAJTE OVDE

Facebook komentari