Home / Rijaliti Zadruga Uživo / Ima li krivičnog dela u “Zadruzi”? Sve nas je šokirao SE*S MALOLETNICE Mine Vrbaški!

Ima li krivičnog dela u “Zadruzi”? Sve nas je šokirao SE*S MALOLETNICE Mine Vrbaški!

Rijaliti “Zadruga” izazvao je velika previranja u srpskoj javnosti od samog starta govora o njemu, a isprva su u šouu najavljivane i neke zaista teško ostvarive stvari kao što je odgajanje bebe pred gledaocima, međutim sada su sve te priče iza Željka Mitrovića i produkcije.

Naravno, kao što je poznato u “Zadruzi” je već od početka krenulo sa se*sualnim odnosima, a između ostalih u centru erotskih zbivanja našla se i mlada Mina Vrbaški (17), koja je od ranije javnosti poznata po konekciji sa Šakom Polumentom. Česta su bila pitanja gledalaca da li je moralno ispravno da se na televiziji prikazuje se*s maloletne osobe, a možda još bitnije da li je sa pravne strane tu sve čisto.

Pozvali smo beogradskog pravnika S.K. ne bi li nam obelodanio ima li ikakvih mogućnosti krivičnog gonjenja za Željka Mitrovića budući da je već nekoliko puta u “prajmtajmu” puštan na televiziji Pink se*sualni odnos između Mine i Nemanje Đerića Đeksona (28). Podsetimo, majka maloletnice nema ništa protiv ovih scena.

– Ne, ne postoje elementi krivičnog dela. Donja granica stupanja u se*sualne odnose u našoj zemlji je ispoštovana (14), a prikazivanje ovih scena se pravno isto tretira kao i prikazivanje svih drugih erotskih snimaka iz rijalitija – izjavio je pravnik za portal Srbija Danas.

“Zadruga” je na programu tek dve nedelje, a negodovanja kod ljudi su već velika, međutim nema sumnje da je Mitrović unapred sve predvideo i na vreme se ogradio od bilo čega što može dovesti ovu emisiju u pitanje. – SD

Facebook komentari

Check Also

PIJANA DIVNA IMALA SE*S U SOBI! Prevarila Marka! (VIDEO)

Zadruga je sinoć bila veoma žestoka! Bilo je tu svega i svačega. Od e*otike do incidenata …