Home / Rijaliti Zadruga Uživo / JEDVA JE SPREČILI: Luna KRENULA da poljubi Slobu!

JEDVA JE SPREČILI: Luna KRENULA da poljubi Slobu!

Prethodna noć u “Zadruzi” bila je turbulentna. Kao gošće, u rijaliti su ušle Anabela Atijas, majka Lune Đogani i žena Slobe Radanovića Kristina Kockar. Očekivano, nastao je totalni haos ali su mnogi mislili da će se strasti poprilično smiriti do ujutru.

Ipak, to nije bio slučaj. Luna i dalje ne krije da je zaljubljena u oženjenog pevača i po svemu sudeći baš i nema nameru da odustane od cele priče. Kakve emocije mlada blogerka gaji prema pevaču bilo je jasno i danas popodne kada je sa ukućanima pričala o Slobi:

–  Znaš koji je moj osećaj?! Da odem sad pred svima tamo da ga poljubim i da me boli du*e za sve! – rekla je Luna potpuno ozbiljna.

– Al’ ti to nisi do sad radila… – rekla joj je Smilja, a onda je Luna uopšte ne razmišljajući kakve posledice po brak pevača mogu biti, otkrila pravu istinu o tome šta se zaista desilo između nje i Slobe!

– Nisam pred kamerama – rekla je ona i time jasno stavila do znanja da su se ona i Sloba zasigurno ljubili ako ne i nešto više.

Kako će se cela priča završiti, ostaje da vidimo a vi nam pišite u komentarima koga podržavate u ovom ljubavnom trouglu? – SD

Facebook komentari

Check Also

PIJANA DIVNA IMALA SE*S U SOBI! Prevarila Marka! (VIDEO)

Zadruga je sinoć bila veoma žestoka! Bilo je tu svega i svačega. Od e*otike do incidenata …