Sale Tru i Marijana Zonjić danima imaju razmirice, a ovaj put niko nije očekivao da će između njih doći do žestokog okršaja koji je pretendovao da preraste u fizički!

Prvo su započeli razgovor u pabu. Ubrzo je Marijana odlučila da mu saspe sve u lice i kaže mu da je Jelena Krunić njegova jedina šansa u životu i da je to pokazao tako što je pristao da bude sa njom iako je ona pred njim imala prisne odnose sa Markom Petrućijem.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE (FB LINK)

Ja mogu da pričam koliko hoću, ona se je*ala sa mojim drugom. Ti si se hvalio da si se sa njom p*cao napolju, a ona je pred tobom bila sa Petrućijem. Posle njega si ti otišao, kad je on nekoliko puta pokušavao. Jadan si, ti si i za mene i Adama pričao da smo dobre osobe, sve si lagao. I ona kad je bila loše, svi su govorili da se folirate. Ja sam se vodila time da si ti Sale Tru, šta je ovo… Je l’ ti to mamica radi? – rekla je Marijana.

Sale Tru je burno odreagovao zbog toga što je na ovaj način spomenula njegovu majku, pa je pokušao da nasrne na nju fizički, ali je obezbeđenje odmah uletelo u pab i sprečilo da se dogodi okršaj.

Kome ti spominješ mrtvu majku, u*iću te! – vikao je Sale.

Zadrugari nisu mogli da poveruju u kakvom se stanju nalazio Sale u tom trenutku, a od Velikog šefa je odmah stiglo naređenje da zadrugara prebace u zatvor. Detaljno o ovome, pogledajte u nastavku. – Pink

Možete nas pratiti na Facebooku i Instagramu

Facebook komentari

comments