Home / Rijaliti Zadruga Uživo / PIJANA DIVNA IMALA SE*S U SOBI! Prevarila Marka! (VIDEO)

PIJANA DIVNA IMALA SE*S U SOBI! Prevarila Marka! (VIDEO)

Zadruga je sinoć bila veoma žestoka! Bilo je tu svega i svačega. Od e*otike do incidenata i ljubomornih scena.

Anđela Veštica je sa Žeksonom “probila maler” Zadruge, pa su dobro protresli krevet, tačnije potpuno ga rasturili. Ona i Đekson su se prepustili čaarima, pa su ispod prekrivača žestoko i jako vodili ljubav, ostali su bili budni, ali im izgleda ova scena ne smeta, prvo zato što su navikli, a drugo jer je Veštica od samog starta pokazala zube, i prema rečima njenog dragog (doduše kad nisu u ljubavi) svi je se plaše.

Zatim, reklo bi se drugi po redu bio je se*s Đeksona i Mine, kao da su se Anđela i Mina zarotirale, pa je Anđela kao njen mentor prepustila maloletnoj Mini svog ljubavnika.

Se*s o kome se dugo priča je onaj između Marka i Divne, koji neretko govore da su imali odnos ali niko ništa još uvek nije video. Marko je veoma ljubomoran, pa pravi scene kad god Divna i prokomentariše nekog drugog muškarca. Čini se sa razlogom, jer je Divn ranije i sama priznala da je prevarila svog dragog.

Ona je rekla daje to uradila iz osvete, jer je Marko nju više puta prevario. Plus je opisala kako je to izgledalo, a marko je potvrđivao da zna o čemu se radi. – SD

Facebook komentari

Check Also

JEDVA JE SPREČILI: Luna KRENULA da poljubi Slobu!

Prethodna noć u “Zadruzi” bila je turbulentna. Kao gošće, u rijaliti su ušle Anabela Atijas, …