Završila se druga sezona rijaliti programa “Zadruga”, a bivši učesnici su i dalje u žiži interesovanja šire javnosti.

Luna Đogani i Marko Miljković su svojom ljubavnom vezom obeležili prethodnu sezonu. Mnogi su nagađali da će njihova ljubav ubrzo nakon završetka rijalitija doživeti krah. Međutim, oni svakodnevno dele zajedničke fotografije na društvenim mrežama i pokazuju koliko su srećni zajedno.

U javnosti se spekulisalo da je Markova majka, Nedeljka Miljković, nezadovoljna jer on provodi previše vremena sa Lunom, te nema vremena da se njoj posveti.  Jednom prilikom je izjavila:

– Jako mi je teško što sina tako dugo nisam videla, nije mi lako nimalo. Razumem ja da on i Luna imaju obaveze u Beogradu, ali mi je Marko obećao da će posle letovanja u Turskoj oboje doći da me vide, ali još nisu bili – kaže Nedeljka i priznaje da ih je sa radošću očekivala, ali da se malo i naljutila na sina.

Ne mogu da kažem da mi je svejedno, lepo mi je obećao da će doći sa Lunom na ručak i ja sam jedva čekala to da se desi, ali je on izgleda zaboravio na mene. Znam ja da oni samo negde jurcaju, ali je mogao naći vremena i za svoju majku. Iskrena da budem, jedva čekam i Lunu da vidim, da malo popričamo o svemu, ja nju mnogo volim. Sviđa mi se njena pesma i baš kada sam se sa Markom čula, čestitala sam joj, svaka joj čast – završava Miljkovićeva majka.

Sada su Marko i Luna rešili da ispune želju njegovoj mami i da dođu u Brus da je posete. Miljković je objavio fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj su Luna i Nedeljka zagrljene. U opisu slike stavio je emotikon srca. – SD

Možete nas pratiti na Facebooku i Instagramu

Comments

comments