Home / Rijaliti Zadruga Uživo / SVE SE MENJA! Anabela objavila SMS poruke koje joj je slala Slobina žena!

SVE SE MENJA! Anabela objavila SMS poruke koje joj je slala Slobina žena!

Nakon svađe koja je sinoć usledila u rijalitiju “Zadruga”, pop pevačica Anabela Atijas ne staje u nameri da odbrani svoju ćerku i pravu istinu iznese na videlo.

Kako bi javnost u potpunosti upoznala pravo lice Slobine supruge Kristine, Anabela je odlučila da objavi poruke koje joj je ona slala.

Posle toga više ništa nije isto jer se vidi da je u SMS prepisci Kristina govorila daleko drugačije nego sinoć u rijalitiju.

U njima Kia tvrdi da nema ništa protiv što je njen suprug prišao Luni i da bi mu zamerila ako bi imao neki veći fizički kontakt sa njom. Delimično krivicu svaljuje i na samu sebe. Međutim, ono što Kia govori i te kako je drugačije od stava koji je imala tokom sinoćne večeri kada su se ona i Anabela oči u oči verbalno sukobile.

– Neću da se nerviram, jer se ništa nije desilo. Ne leži pored Anđele Veštice, da leži pored nje stomak bi mi se okrenuo.

– On leži pored čiste devojke, pričaju, to mi je ok. Samo se plašim da se nešto ne desi, a ne možeš da veruješ koliko mi je poruka stiglo. Ja sam u Kini, šest sati je razlike, ne mogu da vidim sve, umesto da uživam ovde ja se nerviram – pričala je Kristina u poruci koju je ostavila Anabeli i dodala:

– Dobro i ja sam malo kriva, rekla sam mu pre nego što je ušao, da ne bih volela da se desi neko maženje, ljubljenje i se*s. Ali ako hoće neko da sedi pored tebe ili da igra sa tobom, to je ok. Stvarno mi nije prijatno, ja kad se probudim ovde dobijem hiljadu poruka šta je radio, a ne mogu da vidim zbog razlike u vremenu – pisala je Slobina žena. – SD

Facebook komentari

Check Also

PIJANA DIVNA IMALA SE*S U SOBI! Prevarila Marka! (VIDEO)

Zadruga je sinoć bila veoma žestoka! Bilo je tu svega i svačega. Od e*otike do incidenata …