Maneken i bivši učesnik rijalitija “Zadruga” Toma Panić priveden je jutros u Prekršajni sud u Ustaničkoj. Iako su svi mislili da je u pitanju slučaj koji se vodi zbog nasilja nad Nadeždom Biljić, Panić je otkrio da je ipak u pitanju drugi prekršaj.

Naime, policija je Tomu dovela iz Svilanjca jer je bio na poternici.

“Pošto sam imao neku poternicu da nisam mogao da izađem iz zemlje, morao sam da se javim. To je zbog nekog udesa koji sam imao i pre Zadruge. Ovo nema veze sa Nadeždom. Mislim da su mediji to prepumpali. Poternia je ukinuta i sada mogu da putujem van zemlje”, rekao je on.

Toma je zatim ipak odlučio da progovori o kobnoj noći kada se odigralo brutalno nasilje između njega i njegove bivše devojke Nadežde.

“Desilo se šta se desilo. Mali splet okolnosti i nesuglasica između mene i Nadežda. Desio se udarac flašom u glavu, onda sam ja nju odgurnuo i to je bio kraj. Ona jeste pala preko stola i to se tu završilo. Nadežda je inače nežno biće i ja sam pogrešio kada sam je odgurnu. Jednostavno kada vas neko udari flašom u glavu, ne razmišljate. Ja sam pogrešio! Ona je pala i to je prouzrokovalo te modrice i ogrebotine”, rekao je Toma koji ima zabranu prilaska Biljićevoj na 30 dana.

On je otkrio i da je Nadežda pokušavala da se čuje sa njim, a šta je još otkrio pogledajte u video snimku. – Alo

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE (FB LINK)

Možete nas pratiti na Facebooku i Instagramu

Comments

comments