Pomama koja vlada za učešćem u trećoj sezoni rijalitija ”’Zadruga” je nikad veća, a dok je potvrđeno učešće nekoliko učesnika – Stefana Karića, Jelene Pešić, Gagija Đoganija, Filipa Mijatova i Marka Janjuševića Janjuša, imena ostalih budućih stanara Bele kuće se uveliko nagađaju u domaćim medijima.

Pevač Bojan Tomović je jedan od onih koji su navodno bili na pregovorima za ulazak u šimanovački šou, a danas je na društvenim mrežama sve opovrgao i isprozivao produkciju “Pinka”. On je naveo da ne ulazi u “Zadrugu 3” jer neće sebi “da dozvoli da se spusti na nivo tzv ‘Lepog’ Miće, Vladimirke, Baba Zorke i tamo nekog Janjuša”.

Zbog toga je produkcija popularnog rijalitija rešila da se oglasi, uzvrati Tomoviću i ispriča svoju verziju istine. Oni su istakli da “postoje i oni kod kojih je proradila sujeta, te na sve načine žele da se istaknu u prvi plan i spremni su na sve kako bi se domogli učešća u ‘Zadruzi 3’, a da je među njima svakako i nekadašnji pevač Bojan Tomović”.

– Nikada nismo bili zainteresovani za učešće Bojana Tomovica u ”Zadruzi 3”. Istina je da je on na sve načine pokušavao da dođe do čelnih ljudi “Pinka” kao i članova produkcije, kao i da je poslao na desetine poruka kako je zainteresovan za učešće u rijalitiju – zvaničan je odgovor produkcije koja je dodala i “da je Bojan Tomović spreman na sve govori, a da to pokazuje i činjenica da je nedeljama unazad bez trunke stida i srama izmišljao kako je zaljubljen u majku Miljane Kulić, Mariju Kulić, dok je pre toga fingirao vezu sa njenom ćerkom, a sve kako bi privukao pažnju medija i na taj način postao interesantan čelnicima TV ‘Pink’”. – Svet

Možete nas pratiti na Facebooku i Instagramu

Comments

comments